Det öppna Skåne 2030

Region Skåne arbetar sedan våren 2012 med att ta fram en ny regional utvecklingsstrategi för Skåne. Ambitionen är att den regionala utvecklingsstrategin ska fungera som en plattform för samverkan i Skåne. Målsättningen är att en ny regional utvecklingsstrategi ska beslutas av regionstyrelsen och regionfullmäktige i juni 2014. Dialogen under arbetets gång är att betrakta som lika viktig som slutprodukten.

Här hittar du Region Skånes förslag till Skånes regionala utvecklingsstrategi 2030, både i textform och som layoutad trycksak i pdf-format.

Förutom att läsa strategin, kan du även själv gå in och redigera eller skriva in nya avsnitt i texterna. Ändringarna syns inte för andra läsare, men de kommer att beaktas av Region Skåne vid remissammanställningen. Du kan även diskutera innehållet med andra.

Om du vill veta mer om Skånes regionala utvecklingsstrategi 2030, vad den är till för, hur den har tagits fram och vad den förväntas åstadkomma, kan Du bland annat läsa mer här -> www.skane2030.se och http://www.skane.se/sv/Skanes-utveckling/Regional-utvecklingsstrategi-for-Skane/test/

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.